Στα νοτιοδυτικά της Λευκάδας, σε ύψος 600 μέτρων μπορείτε να επισκεφθείτε την Εξάνθεια, ένα παραδοσιακό χωριό στην ενδοχώρα του νησιού. Περιτριγυρισμένο από δάσος και χτισμένο αμφιθεατρικά στην πλαγιά του βουνού, το χωριό συνδυάζει την ηρεμία της υπαίθρου με την ειλικρίνεια των ανθρώπων της, δείχνοντας απόλυτο σεβασμό στον επισκέπτη.

 

 

Ψηλά στην κορυφή του βουνού, το εστιατόριο “Rachi” κάνει την παρουσία του σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον, χτισμένο και διακοσμημένο με καλαίσθητο τρόπο, αντικατοπτρίζοντας το απλοϊκό του στυλ. Το ευχάριστα δροσερό μπαλκόνι που καλωσορίζει τον επισκέπτη είναι ένα αναμφισβήτητο πλεονέκτημα. Ο γαλάζιος ορίζοντας που προσφέρει υπέροχη θέα στο Ιόνιο πέλαγος είναι πραγματικά δελεαστικός για όσους θέλουν πραγματικά να πιουν τον καφέ τους, να απολαύσουν τις σπιτικές λιχουδιές μας από τον παραδοσιακό ξυλόφουρνο, τα φρέσκα λαχανικά από τον κήπο μας, να γευτούν το ντόπιο κρέας και να απολαύσουν το κρασί μας.

 

 

Και τέλος, μετά από αυτό το μείγμα γεύσεων και μυρωδιών, θα μπορέσετε να χαλαρώσετε ακούγοντας ωραία μουσική και να αφήσετε τα μάτια της φαντασίας σας να «ζωγραφίσουν» τους ορίζοντες της καρδιάς σας στις αποχρώσεις της γαλάζιας θάλασσας και του ήλιου που δύει!